Afvoer verstopt

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Altijd ongelegen!

Een afvoer verstopt!. Dat komt altijd bijzonder ongelegen. Pas als een afvoer is verstopt realiseren we ons hoe afhankelijk wij voor ons wooncomfort zijn van goed werkende afvoeren en riolen. En wanneer een verstopte afvoer niet binnen afzienbare tijd wordt verholpen, komt de hygiëne in onze woning serieus in het geding. Is de afvoer verstopt? Dan moet die verstopping snel en adequaat worden verholpen? Rioolservice Bergen op Zoom kan elke afvoerleiding of afvoerbuis op een professionele en deskundige manier ontstoppen.

Service

Rioolservice Bergen op Zoom beschikt over een gemotiveerd en professioneel team en alle apparatuur, materiaal en deskundigheid om elke afvoer te ontstoppen. Wij beschikken ook over apparatuur om de ligging van uw riool exact te bepalen zodat onnodig zoek en graafwerk, bij het lokaliseren van de verstopping, kan worden voorkomen. Ook voor reparatie, vernieuwing, reiniging en inspectie van uw afvoeren kunt u bij ons terecht.

De opnamen van een camera-inspectie kunnen digitaal worden vastgelegd. Deze opnamen kunt u gebruiken in de aan- of verkoop procedure van uw huis.

Is uw afvoer verstopt? Wij verhelpen deze verstopping indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding. Rioolservice Bergen op Zoom is daarom het juiste adres om uw afvoer te ontstoppen, inspecteren, reinigen of vernieuwen.

De oorzaak van een verstopte afvoer kan overal zitten. De verstopping kan aan het begin van een leiding zelf zitten of een eind verderop tegen het gemeente riool aan. Met een speciale camera sporen we eerst de plaats van de verstopping op. Vervolgens beoordelen we, in overleg met u, hoe we de verstopping van uw afvoer het best kunnen verhelpen.

Is uw afvoer verstopt? Dan kan dit komen door de volgende oorzaken:

  • Ophopingen van vuil en vet;
  • Breuken;
  • Verzakkingen;
  • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels);
  • Los raken van verbindingen door hoge druk.

We kunnen uw afvoer ontstoppen nadat we de oorzaak van de verstopping hebben vastgesteld.  Meestal is de verstopping te verhelpen via de afvoer zelf. Is er sprake van een beschadiging of verzakking, dan is reparatie of vernieuwing onontkoombaar. Kleine reparaties kunnen bijna altijd direct worden uitgevoerd. Voor grotere reparaties waarbij hak-, breek- of graafwerk noodzakelijk is, maken we graag een afspraak. Wij informeren u vooraf over de werkzaamheden, de planning en de kosten.

Contact

Uw afvoer verstopt? Bel dan Rioolservice Bergen op Zoom. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afvoer verstopt - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie