Ontstoppingsbedrijf

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Waarom een ontstoppingsbedrijf?

Net op het moment dat u gasten verwacht of op vakantie wil wordt u geconfronteerd met een verstopte afvoer. Het lukt u zelf niet om de verstopping te verhelpen De verstopping laten zitten is echter geen optie. Een verstopt riool brengt hinderlijke ongemakken met zich mee. Daarom moeten verstoppingen zo snel mogelijk worden verholpen. Dan belt u een ontstoppingsbedrijf.

Hele week service

Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom lost elke verstopping van uw afvoeren professioneel en deskundig op. Wij verhelpen de meeste verstopping nog dezelfde dag en altijd binnen 24 uur na melding. Voor het ontstoppen, de inspectie, reiniging of vernieuwing van uw afvoeren bent u bij Ontstoppingsbedrijf  Bergen op Zoom aan het juiste adres om.

Waarom Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom?

Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom heeft voor elke klus de beschikking over alle noodzakelijke apparatuur en materialen. En wat misschien nog wel belangrijker is, wij staan met een gemotiveerd en professioneel team van medewerkers altijd voor uw klaar. Met speciale camera’s onderzoeken kunnen wij het inwendige van uw riool bekijken en zo de locatie van elke verstopping, opsporen. Voorts beschikken wij over apparatuur waarmee wij de ligging van uw riool exact kunnen bepalen. Hiermee kunnen wij onnodig zoek en graafwerk voorkomen bij het uitvoeren van reparaties.

Meest voorkomende oorzaken van verstoppingen

Ontstoppingsbedrijf

Verstoppingen worden meestal veroorzaakt door:

  • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels, boringen, graafwerkzaamheden);
  • Verzakkingen;
  • Ophopingen van vuil en vet;
  • Breuken;
  • Los raken van verbindingen door hoge druk.

Nadat de oorzaak van een verstopping met een speciale camera sporen is opgespoord,  beoordeelt Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, in overleg met u, hoe de verstopping van uw afvoer het best kan worden verholpen.

Bij Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom kunt u ook terecht voor reparatie, vernieuwing, reiniging of inspectie van uw afvoeren.

De meeste problemen in de afvoeren zijn te verhelpen via de afvoer zelf. Reparatie of vernieuwing is alleen aan de orde wanneer sprake is van een beschadiging of een verzakking. Kleine reparaties kan Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom vrijwel onmiddellijk uitvoeren. Daarvoor hebben wij altijd alles bij ons. Bij grotere reparaties of geheel of gedeeltelijke vernieuwing van uw afvoer is soms helaas toch enig hak-, breek- of graafwerk onvermijdelijk. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Wij kunnen u dan vooraf informeren over de aard van de werkzaamheden, de planning en de kosten.

Contact

Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie