Rookdetectie

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Wat is rookdetectie?

Heeft u last van stankoverlast maar heeft u geen scheuren, gaten of lekkages in riolering kunnen vinden? Dan is rookdetectie de oplossing voor u. Rookdetectie wordt gebruikt om scheurtjes en lekkages die met het blote oog niet waarneembaar zijn op te sporen. Een milieuvriendelijke rook wordt met hoge druk door uw riolering gespoten. De rook zal daar naar buiten komen waar de scheurtjes zich bevinden.

De voordelen van rookdetectie

Rioleringen zitten vaak ondergronds of op moeilijk te bereiken plaatsen. Om werkzaamheden aan een riolering uit te voeren moeten vaak muren of vloeren gesloopt worden. Rookdetectie spoort de mankementen aan uw riool effectief op. U weet naderhand waar de lekkages of scheurtjes zich bevinden en dus hoeft er alleen daar gesloopt te worden. Daarnaast worden ook kleine scheurtjes, die wellicht later voor grote overlast kunnen zorgen, opgespoord. U kunt deze preventief laten vervangen of herstellen.

Rioolservice Bergen op Zoom

Onze medewerkers hebben door de jaren veel kennis en ervaring opgebouwd in het uitvoeren van rookdetecties. Het uitvoeren van een dergelijke detectie vergt veel kennis en vakmanschap. Woont u in Bergen op Zoom en wilt u een rookdetectie laten uitvoeren? Neem dan contact op met Rioolservice Bergen op Zoom. Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rookdetectie - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie