WC ontstoppen

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Oplossing voor Rioollucht

Uw familie komt op bezoek en net nu raakt uw wc verstopt. In uw huis hangt een penetrante rioollucht. Uw wc ontstoppen wil niet lukken. Alle middelen die u in de supermarkt of bouwmarkt kan kopen werken niet. Uw wc zit serieus verstopt. Een verstopt riool heeft invloed op ons wooncomfort en onze hygiëne. Een verstoppingen moet daarom zo snel mogelijk worden verholpen. Rioolservice Bergen op Zoom is voor uw wc ontstoppen het meest aangewezen bedrijf.

Hele week service

Rioolservice Bergen op Zoom staat dag en nacht voor u klaar om elke verstopping van uw afvoeren professioneel en deskundig op te lossen. Wij komen uw wc ontstoppen  indien mogelijk nog dezelfde dag en altijd binnen 24 uur na melding. Wij staan met een professioneel en gemotiveerd team van medewerkers altijd voor uw klaar. Ook voor het ontstoppen, de inspectie, reiniging of vernieuwing van uw afvoeren kunt u bij ons terecht.

Waarom Rioolservice Bergen op Zoom?

Een wc ontstoppen is vakwerk. Rioolservice Bergen op Zoom beschikt voor elke klus over alle noodzakelijke apparatuur en materialen om verstoppingen op te sporen en te verhelpen. Wij hebben speciale camera’s waarmee wij het inwendige van uw riool kunnen onderzoeken en zo de locatie van elk probleem kunnen opsporen. Om onnodig zoek en graafwerk te voorkomen bij het uitvoeren van reparaties, beschikken wij over apparatuur waarmee wij de ligging van uw riool tot op een paar centimeter nauwkeurig kunnen bepalen.

Meest voorkomende oorzaken van verstoppingen

Verstoppingen worden meestal veroorzaakt door:

  • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels, boringen, graafwerkzaamheden);
  • Verzakkingen;
  • Ophopingen van vuil en vet;
  • Breuken;
  • Los raken van verbindingen door hoge druk.

Nadat de oorzaak van een verstopping met een speciale camera sporen is opgespoord,  gaat Rioolservice Bergen op Zoom uw wc ontstoppen. In overleg met u, bepalen wij hoe wij de wc ontstoppen en of eventuele reparaties het best kunnen uitvoeren.

Uw wc ontstoppen kan meestal via de wc zelf. Wanneer sprake is van een beschadiging of een verzakking dan is reparatie of vernieuwing van uw afvoeren onvermijdelijk.  Kleine reparaties voeren wij het liefst onmiddellijk uit. Wij hebben altijd alle materialen voor kleine reparaties bij ons. Bij grotere reparaties of geheel of gedeeltelijke vernieuwing van uw afvoeren, maken wij graag een afspraak. U ontvang dan van ons vooraf een offerte.

Contact

Meer weten over wc ontstoppen? Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WC ontstoppen - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie