Camera controle

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Handig en snel

Wij inspecteren het riool en afvoer om eventuele problemen met uw riool te signaleren met behulp van een camera controle. Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren. Er wordt een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering of afvoer, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie

Wij maken bij de controle gebruik een kleurencamera, zodat wij eventuele problemen met uw afvoer of riool goed kunnen ontdekken. Het grote voordeel van deze manier van werken is de snelheid en de kosten. Er hoeft niet gegraven te worden en kunnen sneller het probleem verhelpen. Ook kunnen wij deze scherpe beelden voor u opslaan, bij eventuele claims of verzekeringszaken.

Handige tip bij aankoop

Wanneer u een huis koopt adviseren wij u een inspectie met een camera inspectie te laten doen. Er wordt niet vaak gekozen voor rioolonderhoud bij koopwoningen. Zo weet u dat uw riool van uw nieuwe woning goed is. En komt u niet voor verassingen te staan na de aankoop.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? Of wilt u direct een oplossing voor uw probleem. Neem snel contact op met Rioolservice Bergen op Zoom. Wij helpen u graag.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Camera controle - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie