Ontstoppingsdienst

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Ontstoppingsdienst bellen

Blijft het spoelwater in uw wasbakken, gootstenen, douche, bad of wc staan? Hangt er een vieze rioollucht in uw huis? Het langzaam weglopen van spoelwater is altijd de eerste aanwijzing dat er iets met uw afvoeren aan de hand is. Waarschijnlijk is er ergens in of om uw huis een afvoerleiding verstopt. Bel dan ontstoppingsdienst Bergen op Zoom. Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom staat vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week voor uw klaar.

Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom lost alle verstoppingen in al uw afvoeren en riolen in en om uw huis, indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding, op.

Verstoppingen kunnen door van alles veroorzaakt worden:

  • Breuken (te veel druk op de leidingen);
  • Beschadiging van buitenaf (Ingroei van wortels, graaf en boorwerk);
  • Verzakkingen (onvoldoende steun en bevestiging);
  • Ophopingen van vuil en vet.

Met een speciale rioolcamera spoort ontstoppingsdienst Bergen op Zoom elke verstopping op. Aan de hand van de filmbeelden maken wij een analyse van de oorzaak van de verstopping. Samen met u bepalen wij dan vervolgens wat de beste oplossing is. Soms kan worden volstaan met het reinigen van het riool. Soms is er sprake van een kleine beschadiging en kan het probleem ook met een kleine reparatie worden opgelost. Een enkele keer blijkt uit de beeldanalyse dat een afvoer of een rioolbuis ernstig is beschadigd. Dan is moet er een grotere reparatie of zelfs vernieuwing van een deel van de leidingen of het riool plaatsvinden. Dergelijke ingrepen vragen vaak het nodige hak-, breek- of graafwerk. Hiervoor maakt onze ontstoppingsdienst graag een afspraak met u over de planning en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij bieden u graag vooraf een offerte aan.

Full service

Bij Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom bent u aan het goede adres als u uw afvoeren of riool wilt laten ontstoppen.

Alle noodzakelijke hulpmiddelen en technieken, om verstoppingen en zwakke plekken in uw afvoeren in en om uw huis op te sporen en te verhelpen, zijn bij ontstoppingsdienst Bergen op Zoom in huis.

Contact

Heeft u klachten over de afvoeren in uw woning of kantoor. Neem dan onmiddellijk contact met onze onze ontstoppingsdienst op. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook. Wij nemen direct na ontvangst van uw melding contact met u op om een indicatie te geven van het moment waarop wij langs zullen komen.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontstoppingsdienst - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie