Riool verstopt

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Altijd ongelegen!

Een riool verstopt! Net op het moment dat u gasten verwacht of op vakantie wil. In uw huis hangt een vieze rioollucht en uw afvoeren werken niet goed meer. Pas als een riool is verstopt realiseren we ons hoe wij voor ons leefcomfort en hygiëne afhankelijk zijn van goed werkende afvoeren en riolen. Een riool verstopt. Dat moet eigenlijk onmiddellijk worden verholpen. Rioolservice Bergen op Zoom lost elke verstopping van uw riool op professionele en deskundige manier op.

Waarom Rioolservice Bergen op Zoom?

Rioolservice Bergen op Zoom zorgt met een gemotiveerd en professioneel team van medewerkers er voor dat verstoppingen snel en adequaat worden verholpen. Voor elke klus kunnen wij bovendien over alle noodzakelijke apparatuur en materialen beschikken. Met speciale camera’s onderzoeken wij het inwendige van uw riool en vinden wij de locatie van elke verstopping. Wij beschikken ook over apparatuur waarmee wij de ligging van uw riool exact kunnen bepalen. Hiermee kunnen wij onnodig zoek en graafwerk voorkomen bij het uitvoeren van reparaties.

Is uw riool verstopt? Meestal is sprake van een van de volgende oorzaken:

  • Verzakkingen;
  • Ophopingen van vuil en vet;
  • Breuken;
  • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels);
  • Los raken van verbindingen door hoge druk.

Nadat de oorzaak van een verstopping met een speciale camera is opgespoord,  beoordelen wij, in overleg met u, hoe we de verstopping van uw afvoer het best kunnen verhelpen.

Is uw riool verstopt?  De meeste verstoppingen zijn te verhelpen via de afvoer zelf. Wanneer een afvoer is beschadigd of verzakt, dan is reparatie of vernieuwing noodzakelijk. Voor kleine reparaties hebben wij altijd alles bij ons. Deze reparaties kunnen derhalve direct worden uitgevoerd. Soms zit het probleem op een ontoegankelijke plaats en is helaas toch hak-, breek- of graafwerk noodzakelijk is. Dan maken wij graag een afspraak. Wij informeren u dan vooraf over de werkzaamheden, de planning en de kosten.

Bij Rioolservice Bergen op Zoom kunt u ook terecht voor reparatie, vernieuwing, reiniging of inspectie van uw afvoeren.

7 dagen per week

Is uw riool verstopt? De meeste verstopping verhelpen wij indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding. Voor het ontstoppen, de inspectie, reiniging of vernieuwing van uw afvoeren bent u bij Rioolservice Bergen op Zoom aan het juiste adres om.

Contact

Uw riool verstopt? Bel dan Rioolservice Bergen op Zoom. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Riool verstopt - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie