WC verstopt

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Uw wc verstopt

Pas als een wc verstopt is geraakt, beseffen we hoe afhankelijk we van onze goed werkende afvoeren en riolen we zijn. Een verstopte wc brengt veel ongemakken met zicht mee die u het liefst onmiddellijk ziet weggenomen. Rioolservice Bergen op Zoom is het bedrijf dat de ongemakken en ergernis van verstopte afvoerleidingen en -buizen onmiddellijk voor u kan oplossen.

Hele week service

Indien uw wc is verstopt, dan staan wij dag en nacht ter beschikking om elk verstopping, indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding, te verhelpen. Rioolservice Bergen op Zoom is daarom het juiste adres indien u uw wc, riool of afvoer wilt laten ontstoppen, inspecteren, reinigen of vernieuwen.

De oorzaak van een verstopte wc kan overal in het riool zitten. De verstopping kan in de wc zelf zitten of een eind verderop in de afvoerbuizen. Daarom kijken we eerst met een  speciale camera waar de verstopping precies zit. Vervolgens beoordelen we, in overleg met u, hoe de verstopping het best kan worden verholpen.

Waarom wc verstopt?

Een riool verstopt, wc verstopt of afvoer verstopt?

Hiervoor kunnen verschillenden redenen zijn:

  • Ophopingen van vuil en vet;
  • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels);
  • Los raken van verbindingen door hoge druk;
  • Breuken;
  • Verzakkingen.

Nadat het waarom van de wc verstopt is vastgesteld moet deze worden verholpen.

Meestal kunnen we de verstopping verhelpen via de leidingen zelf. Indien er echter sprake is van een beschadiging of verzakking is een meer ingrijpende aanpak nodig. Betreft het kleine reparaties, dan kunnen we die vaak direct uitvoeren. Voor grotere reparaties is er vaak hak-, breek- of graafwerk noodzakelijk. Voor deze reparaties maken wij graag een afspraak en een offerte.

Contact

Rioolservice Bergen op Zoom beschikt over alle apparatuur, materiaal en deskundigheid om elke verstopping op te lossen. Wij beschikken ook over apparatuur om de ligging van uw riool exact te bepalen. Dit scheelt bij ontstoppen onnodig zoek en graafwerk.

Ook voor reparatie, vernieuwing, reiniging en inspectie van uw afvoeren kunt u bij ons terecht. Een gemotiveerd team staat voor u klaar.

Het is mogelijk om de opnamen van een camera-inspectie digitaal vast te leggen. U kunt deze opnamen dan gebruiken in de aan- of verkoop procedure van uw huis.

Wilt u uw riool ontstoppen, bel dan Rioolservice Bergen op Zoom. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wc verstopt - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie