Rioolservice Wouw

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Niet nu

De wasbak in de badkamer, de gootsteen in de keuken of uw toilet loopt niet meer goed leeg of er hangt een vieze rioollucht in uw huis in Wouw. Het langzaam leeglopen van wasbakken, gootstenen en wc’s en / of stankoverlast zijn altijd de eerste signalen dat er iets niet goed is met uw riool. U heeft zelf al van alles geprobeerd, maar de gebruikelijke ontstoppingsmiddelen werken niet meer. Ergens in uw huis is een gootsteen verstopt, een wc verstopt, of een andere afvoer verstopt. Wanneer zich een verstopping voordoet, moet deze zo snel mogelijk worden verholpen. Rioolservice Wouw staat bij dergelijke problemen altijd voor uw klaar.

Een verstopping kan zich op de gekste plaatsen in uw afvoeren voordoen. Daarom moet altijd eerst de plaats van de verstopping worden gelokaliseerd. Dat is dan ook het eerste wat ontstoppingsbedrijf Wouw doet. Daarna bekijken wij of de verstopping direct via de bestaande afvoeren kan worden verholpen of er meer aan de hand is. Is een afvoer beschadigd, dan repareren wij de schade onmiddellijk als het om een kleine reparatie gaat. Is er meer aan de hand of moet een deel van de afvoeren worden vervangen dan maken wij graag een afspraak. Rioolreiniging Wouw beschikt over alle hulpmiddelen en technieken om verstoppingen op te sporen en te verhelpen.

Met speciale camera’s sporen de verstopping in Wouw op en met speciale apparatuur bepalen wij de ligging van uw riool. Dit voorkomt bij eventuele reparatie extra zoek en graafwerk. Wij ontstoppen, reinigen en repareren alle gootstenen, wc’s, afvoeren en riolen.

Waarom verstoppingen?

Een verstopt riool, verstopte wc of verstopte afvoer kan meerdere oorzaken hebben:

  • Ophopingen van vuil en vet;
  • Beschadiging van buiten af;
  • Breuken;
  • Verzakkingen.

Dag en nacht

Ontstoppingsdienst Wouw is het juiste adres indien u uw riool, WC of afvoer wilt laten ontstoppen, inspecteren of reinigen. Rioolservice Wouw lost uw verstopping, indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding op. Wilt u uw wc ontstoppen, uw gootsteen ontstoppen, uw riool ontstoppen of uw riool laten reinigen, bel dan ontstoppingsbedrijf  Wouw.

Contact

Zit u met een verstopping of heeft u klachten over de afvoeren in uw woning of kantoor. Neem dan onmiddellijk contact met ons op. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook. Na ontvangst van uw melding nemen wij contact met u op om aan te geven wanneer wij langs komen.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Bergen op Zoom lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rioolservice Wouw - Rioolservice Bergen op Zoom

7 Dagen Per Week Bereikbaar

Direct een oplossing voor uw probleem.
Word snel geholpen. Bel nu naar:
0164-760063

Uw voordelen

Uitstekende service
7 dagen per week bereikbaar
Snelle oplossing bij incidenten
Deskundig en vakkundig
Copyright © 2024 Rioolservice Bergen op Zoom. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie